www.golfiq.se

- Vi gör din golf e
nklare!

Telefon/Fax: 0612-104 45    E-butik: www.shoppingiq.se 
Återfrsj: www.extrapro.se

Ta torv - utslagsmatta chippmatta (golftillbehör)

Det här är en unik utslagsmatta eller chipmatta som löser ett stort problem med alla golfmattor; vanliga golfmattor ger felaktig feedback och de gör att du inte slår ner på bollen på rätt sätt, de utsätter kroppen för stor belastning.

Den här mattan ger dig ungefär samma känsla som när du slår på gräs, du kan ta en torv tackvare den unika konstruktionen med en två-delad matta. Det gör att du kan slå igenom och ner på bollen med dina järnklubbor på rätt sätt. Gäller också när du chippar eller korta pitchar. Den är också gjord så att den är extremt skonsam mot kroppen så att du inte får ett hårt motstånd när du slår ner i den, den sviktar med och känslan är väldigt lika när du tar en torv i gräset.

En annan sak som vanliga utslagsmattor är dålig på är att du kan duffa lite utan att känna det eftersom klubban studsar på ytan , med den här utslagsmattan så kan du duffa och du känner det direkt precis som du gör när du slår i vanligt gräs.

Det finns 2 olika modeller att välja mellan. Skillnaden mellan original mattan och den extra tunn är att du får ännu mindre motstånd i träffen med denna, dvs gräskänslan är ännu högre. När den blir tunnare så böjer den sig lättare när den går ihop (2 delad) vilket gör att du måste rätta till den mellan slagen lite oftigare än original mattan. Bägge mattorna är gjord i högkvalitét.


ta torv efter bollträffen
Bild: Så fungerar mattan; precis som vanligt gräs tar du en torva efter boll-träffen; du slår "igenom" mattan och lär dig riktig teknik

 • kan användas med järnklubbor, metalwoods eller driver
 • gjord för att användas utomhus; sätts fast med 4 st peggar
 • gör att du får ungefär samma känsla som när du slår från vanligt gräs; du tar en torv efter bollträffen och du kan slå "igenom" mattan
 • skonsam för kroppen, har du problem med armbågarna eller handlederna då är detta en matta för dig, extremt liten belastning på kroppen tack vare unik konstruktion
 • mattan ger dig riktig feedback vilket ger dig bättre bollträff; du kan duffa lite grann precis som i vanligt gräs (du glider inte på bollen som en vanlig matta)
 • förbättrar din teknik; du lär dig att du kan slå ner på bollen med järnklubborna och slå "igenom" mattan, vanliga mattor lär dig att ta bollen "rent" utan att slå ner i en hård matta. Du använder samma teknik som ute på banan! 
 • enkel att ha med dig överallt
 • medföljer 8 st peggar för fastsättning i marken
 • storlek: 32 cm (l) x 10 cm (b)

Några fördelar med denna utslagsmatta är:

 • ger bättre feedback än vanliga mattor
 • känns som vanligt gräs; du kan använda samma teknik som ute på banan; slå ner på bollen och ta torv efter bollträffen
 • skonsam mot kroppen; unik konstruktion gör att du kan slå "igenom" mattan med minimalt motstånd
 • liten och kompakt; kan ta med den överallt

Köp varan i golfbutiken: original mattan ta torv efter bollträffen för bättre bollträff

Köp varan i golfbutiken: extra tunn matta ta torv efter bollträffen för bättre bollträff


Besök kategorin golftillbehör i golfbutiken: spara tid och slag på golfbanan
 

första-sidan     golf-produkter     golf-artiklar      golfbutiken      återfrsj
 

Hemsida: www.golfiq.se
E-butik:
www.shoppingiq.se
Telefon: 0612-104 45
Copyright, all right reserved