www.golfiq.se

- Vi gör din golf e
nklare!

Telefon/Fax: 0612-104 45    E-butik: www.shoppingiq.se 
Återfrsj: www.extrapro.se

Golf-katalog    Golf-produkter     Inlärning    Länkar    Om oss    
 

Företaget: en specialiserad golfbutik

Vi är ett företag som bland annat har  internetförsäljning av utvalda golfprodukter. Vi säljer marknadens bästa golfthjälpmedel för puttning, närspel och golfsvingen. Vi säljer också unika och smarta golftillbehör som sparar tid och slag ute på golfbanan. På rehabiliteringssidan säljer vi olika typer av hemma-produkter i högkvalitét mot bl a golf-krämpor som golfarmbåge/tennisarmbåge, axel-problem, handleds-problem, höft eller nackproblem etc.

Vi har också återförsäljare av ett urval av våra produkter. Vill du bli återförsäljare, besök vår sida: www.extrapro.se för mer information.

Våra produkter gör din golf enklare och roligare!

Våra rehabiliteringsprodukter ökar din livskvalitet!

Vi riktar oss främst mot privatpersoner men även mot företag av olika slag, som behöver prisbord vid företags-golftävlingar, rehabilitera anställda eller söker presenter till sina anställda mm.


golffilm damgolf svingenputtmattaträningshjälpmedel puttningrehabiliteringsprodukt
 Damgolf: Svingen       Impact Bag           Proffsig Puttmatta    Putting Arc MS3  Rehab hela kroppen


Olika mål med vår verksamhet

Ett av våra mål är att höja spelglädjen och kunskapen hos alla golfspelare i Sverige. Vi vill hjälpa golfarna att ta sig till nästa spel-nivå. Vi erbjuder därför enkla, fungerande och noggrannt utvalda golfprodukter i vår golfbutik.

Nytänkande är också viktigt för oss. Vi vill öka medvetenheten om att nytänkande är en viktig del när man vill ta sig till nästa spel-nivå. Varför fortsätta i samma hjulspår när det inte har lyckats tidigare, trots bättre klubbor och bollar etc. Därför erbjuder vi våra kunder produkter som påskyndar inlärningen och fungerar för både proffs och nybörjare.

Att påskynda din rehabilitering och själv kunna påverka och utföra behandling av hög kvalitét i hemmet eller på kontoret är målet med våra rehabiliteringsprodukter. 

Våra golf-produkter

Våra golftillbehör sparar både tid och slag ute på banan. De är enkla att använda och de är gjorda så att de med ett enkelt handgrepp går snabbt att använda. Meningen är att man även när det är hårt tryck på banan skall kunna använda hjälpmedelen utan att tappa tid ute på banan. Allt från att torka av bollen på greenen, torka ren klubborna eller skorna ute på banan mm.

Vi har letat upp golfinstruktionsfilmer som bryter mot det vanliga mönstret. Det kända mönstret är som bekant: kända professionella spelare och deras tränare försöker förklara hur de gör etc. Våra instruktionsfilmer är enkelt gjorda och gjorda av tränare som har en speciell gåva att förenkla golfsvingen för alla typer av spelare. Våra produkter är också testade på marknaden, så de fungerar verkligen.

Vi erbjuder också olika typer av sving-hjälpmedel. De påskyndar inlärningen av en "riktig" sving. Du hittar rätt svingkänsla snabbare och lättare med dessa golf produkter, både när du vill lära om din svingrörelse och när du börjar en ny golfsäsong. Våra puttningshjälmedel lär ut en puttrörelse som proffsen använder, förbättrar dit tempo, din rull på bollen och din bollträff i puttern och puttrörelsen.

Våra rehabiliteringsprodukter

Våra rehabiliteringsprodukter påskyndar kroppens egen läkning genom djupgående infraröd värme. Det är självbehandling av hög kvalitét. De ger kortare rehabilitering, lindrar åkommor, ökar blod cirkulationen. Det är en ofarlig behandling som stimulerar kroppens egen läknings process och absorberas naturligt av kroppen.

Vi riktar oss till alla typer av golfare , från hcp 0 - nybörjare. Vi ger alltid support till våra kunder, via telefon eller e-post, om frågor uppstår.

Hör gärna av dig per e-post eller telefon om du har frågor eller fungeringar över vad våra produkter kan göra för dig.

Med vänlig hälsning
Extra Pro
www.golfiq.se


Jan-Erik Olofsson (hcp 4)
Kundansvarig

Telefon: 0612-104 45
Fax: 0612-104 45
Golfbutik:
www.shoppingiq.se
Företaget innehar F-skattsedel

första-sidan            golf-artiklar               golfbutiken         återfrsj
 

Hemsida: www.golfiq.se
E-butik:
www.shoppingiq.se
Telefon: 0612-104 45
Copyright, all right reserved